Supply chain resilience v kontextu vybraných událostí let 2020-2024 - Kaňka, Daniel (2025)
Práce se zaměřuje na problematiku odolnosti dodavatelských řetězců s ohledem na události mezi lety 2020-2024, které zapříčinily jejich narušení. Cílem práce je zjistit, jakým způsobem takové události ovlivňují dodavatelské řetězce a jak jejich narušování lze čelit a vzdorovat mu. V praktické části práce navrhuje konkrétní řešení pro zkoumanou firmu, jaká lze aplikovat pro optimalizaci dodavatelského řetězce, aby byla schopná lépe vzdorovat výchylkám.