Supply chain resilience v kontextu vybraných událostí let 2020-2024 - Kaňka, Daniel; Váchová, Lucie; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce se zaměřuje na problematiku odolnosti dodavatelských řetězců s ohledem na události mezi lety 2020-2024, které zapříčinily jejich narušení. Cílem práce je zjistit, jakým způsobem takové události ovlivňují dodavatelské řetězce a jak jejich narušování lze čelit a vzdorovat mu. V praktické části práce navrhuje konkrétní řešení pro zkoumanou firmu, jaká lze aplikovat pro optimalizaci dodavatelského řetězce, aby byla schopná lépe vzdorovat výchylkám.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses