Implementace agilního řízení ve finanční instituci - Měšťan, Radek; Nový, Ivan, 1956-; Vítečková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá tématem implementace agilního řízení ve vybrané finanční instituci, která se nachází ve fázi agilní transformace. Cílem této práce je analyzovat proces zavádění agility ve společnosti, identifikovat klíčové překážky bránící přijetí agilních prvků, zhodnotit dopad těchto překážek na celkový úspěch transformace a navrhnout konkrétní sadu doporučení, které by firma mohla aplikovat ve své praxi. Těchto cílů je dosaženo pomocí primárního výzkumu ve formě rozhovoru s klíčovými zainteresovanými zaměstnanci společnosti a sekundárního výzkumu, který pak čerpá z odborné literatury, případových studií a dostupných interních zdrojů.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses