Vnímání emocionálních a racionálních apelů v sociální reklamě - Hamerová, Tereza; Šimůnková, Klára; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na vnímání sociálního marketingu u příjemců z generačních skupin Z a Alfa, přičemž identifikuje, komparuje a zhodnocuje rozdíly ve vnímání emocionálních a racionálních apelů. Zároveň identifikuje klíčová témata sociálního marketingu v České republice. Teoretická část vymezuje problematiku a její kontext, zatímco výzkumná část kombinuje focus groups a dotazníkové šetření k analýze, testování hypotéz a interpretaci výsledků. Závěrem jsou zodpovězeny výzkumné otázky, popsána omezení výzkumu a navrženy podněty k další diskusi.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses