Determinace pracovní motivace příslušníků městské policie a Policie ČR prostřednictvím zaměstnaneckých benefitů - Marková, Simona; Hanousek, Vladimír; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na rozdíly v systému odměňování a benefitů mezi městskou policií a Policií ČR. Cílem práce je zjistit, jaký vliv mají benefity na motivaci příslušníků policie v České republice. Teoretická část shrnuje motivační teorie (Maslow, Herzberger, Vroom) a vysvětluje roli benefitů při zvyšování pracovní spokojenosti. Praktickou část představuje kvantitativní výzkum, provedený formou validovaného dotazníkového šetření mezi příslušníky policie v České republice. Na základě výzkumu práce jsou vytvořeny doporučení ohledně správného propojení benefitů a motivací v těchto institucích.
Vedoucí práce: Vladimír Hanousek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses