Investování do předmětů sběratelské povahy - Lego sety - Horák, Matěj; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat faktory determinující výnos LEGO setů v krátkém období. První část se zaměřuje na stručné představení společnosti LEGO a její konkurenci. Vdruhé části je vysvětlen samotný princip investice a fungování sekundárních trhů. Ve třetí části dochází už k samotné analýze faktorů. V poslední, čtvrté, části práce doporučuji potenciálním investorům sety vhodné k investici.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses