Vliv přijímacího procesu na spokojenost zaměstnanců ve společnosti zabývající se údržbou letadlové techniky - Kopečná, Veronika; Váchová, Lucie; Černá, Anna, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato práce pojednává o vytvoření zácvikového plánu pro letecké mechaniky ve společnosti zabývající se údržbou letadlové techniky. V rámci výzkumu jsou provedeny rozhovory s respondenty rozdělenými do tří skupin – letečtí mechanici, kteří neabsolvovali onboardingový program, letečtí mechanici, kteří onboardingový program absolvovali a respondenti supervizoři. V případě leteckých mechaniků jsou rozhovory vyhodnoceny pomocí obsahové analýzy, ve které kódy pro vyhodnocení byly odvozeny na základě literární rešerše. V případě supervizorů byla použita metoda tematické analýzy. V rámci studie byly zjištěny důležité faktory pro spokojenost zaměstnance a byly identifikovány paradoxy související s onboardingem v tomto prostředí.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses