Sociální sítě jako nástroj propagace pro neziskovou organizaci Čtyřlístek - Machová, Táňa (2025)
Propagace je nezbytnou součástí každé organizace, jelikož umožňuje lidem seznámit se s ní a jejími produkty. V dnešním světě, který se postupně přesouvá do online prostředí, jsou jedním z hlavních nástrojů propagace sociální sítě. Organizace, které chtějí udržet krok s touto digitální transformací, by měly sociální sítě využívat, avšak zdaleka ne všechny to dělají efektivně. Hlavním cílem této práce je identifikovat vhodné marketingové nástroje a techniky, které zvýší povědomí o organizaci a podpoří udržitelnost jejích aktivit. Výzkum byl realizován formou dotazníkového šetření zaměřeného na preference cílové skupiny. Výsledky ukazují, že propagace neziskové organizace Čtyřlístek má výrazné rezervy, ale i značný potenciál. Na základě těchto zjištění byla navržena doporučení zaměřená na realistickou strategii, pravidelnost, kvalitu a vizuální atraktivitu obsahu.