Počítání uhlíkové stopy mediálních kampaní - Pustý, Vojtěch; Lejčková, Aneta; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem práce je vytvoření návrhu mediálního plánu, který sníží uhlíkovou stopu mediální kampaně při zachování jejího zásahu na cílové skupině na frekvenci 1+. V teoretické části je popsán vývoj požadavků spojených s počítáním a reportingem uhlíkové stopy mediálních kampaní, zároveň je v této části popsáno, jak různé mediatypy přispívají k tvorbě uhlíkové stopy a jaká je jejich role v kampaních s ohledem na kontext českého mediálního prostředí. Následně je spočtena uhlíková stopa konkrétní mediální kampaně využívající více mediatypů a navržena optimalizace na základě teoretických poznatků, jak uhlíkovou stopu kampaně snížit při zachování crossmediálního zásahu na frekvenci 1+.
Vedoucí práce: Aneta Lejčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses