Efektivita odpadového hospodářství v malé obci - Novák, Pavel; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou faktorů, které ovlivňují třídění komunálního odpadu v malé obci Cetoraz. Cílem je porozumět tomu, jak úroveň informovanosti, dostupnost třídicích kontejnerů a věková struktura obyvatel ovlivňují jejich chování v oblasti recyklace. Na základě kvantitativního dotazníkového šetření a statistických metod práce identifikuje klíčové bariéry a motivátory třídění odpadu a formuluje praktická doporučení pro zlepšení systému nakládání s odpady v obci..
Vedoucí práce: Lucie Sára Závodná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses