Vývoj webových aplikací pomocí umělé inteligence - Indra, Martin (2025)
Cílem práce je prozkoumat oblast systémů založených na umělé inteligenci (AI) použitelných pro vývoj webů a otestování funkčnosti vybraných AI systémů. Práce se zaměřuje na současný trend rozvoje umělé inteligence a dopadu tohoto posunu na oblast vývoje SW a specificky webových aplikací.