Vývoj webových aplikací pomocí umělé inteligence - Indra, Martin; Novák, Richard, 1973-; Korčák, Jiří, 1994-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Cílem práce je prozkoumat oblast systémů založených na umělé inteligenci (AI) použitelných pro vývoj webů a otestování funkčnosti vybraných AI systémů. Práce se zaměřuje na současný trend rozvoje umělé inteligence a dopadu tohoto posunu na oblast vývoje SW a specificky webových aplikací.
Vedoucí práce: Richard Antonín Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses