Rozdíly ve vnímání aspektů zpětné vazby v hybridním režimu práce - Janoušková, Michaela; Hiršová, Miloslava, 1950-; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Bakalářská práce si klade za cíl ověřit rozdíly při získávání zpětné vazby od nadřízeného pracovníka při práci z domova a při práci ve fyzické kanceláři. Pro praktickou část bakalářské práce byl využit smíšený výzkum, kdy dotazníkové šetření tvoří hlavní výzkumnou metodu. Dotazník se zaměřuje na rozdíly vybraných aspektů prostředí zpětné vazby, a to při práci z domova a při práci v kanceláři. Druhou metodou výzkumu je focus group, která rozšířila výpovědi z dotazníkového šetření. Ukázalo se, že největší rozdíl vnímají zaměstnanci v aspektu četnost pozitivní zpětné vazby a důvěryhodnost zdroje zpětné vazby. Na základě provedeného výzkumu byla navržena doporučení pro manažera zkoumaného oddělení.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses