Osobnost sládka a její vliv na strategii minipivovaru - Pospíšilová, Marie; Tripes, Stanislav; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce se zaměřuje na vztah mezi osobnostními rysy sládků v českých minipivovarech a jejich strategickými přístupy dle typologie Milese a Snowa. Cílem bylo identifikovat specifické osobnostní rysy a analyzo-vat, jak souvisejí se strategickými přístupy. Výzkum proběhl kvantita-tivní metodou pomocí dotazníkového šetření, výsledky byly analyzová-ny korelační analýzou a ANOVA. Nejčastěji se vyskytly rysy otevřenosti a svědomitosti a strategický typ „Obránce“, přičemž byly akceptovány některé vztahy mezi osobnostními rysy a strategickými přístupy.
Vedoucí práce: Stanislav Tripes
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses