Udržateľné stravovacie návyky : prípadová štúdia viacgeneračnej slovenskej rodiny - Mihálová, Petronella; Šimůnek, Michal, 1976-; Šimůnková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práca sa zameriava na štúdium postojov Slovákov k udržateľnému stravovaniu využitím výlučne kvalitatívnej metódy prostredníctvom hĺbkových rozhovorov. Práca popisuje návyky a postoje k udržateľnému stravovaniu viacgeneračnej rodiny. Cieľom je porozumieť vnímaniu, postojom, motiváciám a prekážkam členov viacgeneračnej slovenskej rodiny v snahe o trvale udržateľné stravovacie návyky. Práca analyzuje individuálne názory, skúsenosti, hodnoty a vnímanie udržateľného stravovania a poskytuje detailné náhľady do tejto problematiky. Výsledky práce slúžia ako zdroj poznatkov pre podporu environmentálne zodpovedných politík a praxí v oblasti stravovania.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses