Implementace EHDS v kontextu českého eHealth - Daňková, Andrea (2025)
Cílem této diplomové práce bylo zjistit, zda je Česká republika připravena na implementaci EHDS – jaká významná rizika či zásadní přínosy sebou tento proces nese, včetně ekonomických dopadů. Na základě úvodní rešerše bylo vyhodnoceno, že relevantní metodou pro tento výzkum je kvalitativní metoda Stakeholder analýzy v podobě polostrukturovaných rozhovorů, doplněná o metodu Risk analýzy.