Implementace EHDS v kontextu českého eHealth - Daňková, Andrea; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem této diplomové práce bylo zjistit, zda je Česká republika připravena na implementaci EHDS – jaká významná rizika či zásadní přínosy sebou tento proces nese, včetně ekonomických dopadů. Na základě úvodní rešerše bylo vyhodnoceno, že relevantní metodou pro tento výzkum je kvalitativní metoda Stakeholder analýzy v podobě polostrukturovaných rozhovorů, doplněná o metodu Risk analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses