Využití umělé inteligence v řízení podnikových procesů - Laitar, Mariia (2025)
Tato práce se zaměřuje na změny ve finančních procesech při integraci umělé inteligence v rámci společnosti působící na českém realitním trhu. Cílem práce je identifikovat technické bariéry, které ovlivňují finanční procesy. Pro naplnění cíle byl zvolen kvalitativní přístup, který zahrnoval rozhovory, pozorování a analýzu dokumentů. Přínosem práce byla identifikace technických bariér, které mohou být typické při implementaci do technických procesů. Výsledky teoretického přínosu se projevují v rozšíření výzkumu o identifikaci zákonitostí na základě zkoumané společnosti.