Využití umělé inteligence v řízení podnikových procesů - Laitar, Mariia; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato práce se zaměřuje na změny ve finančních procesech při integraci umělé inteligence v rámci společnosti působící na českém realitním trhu. Cílem práce je identifikovat technické bariéry, které ovlivňují finanční procesy. Pro naplnění cíle byl zvolen kvalitativní přístup, který zahrnoval rozhovory, pozorování a analýzu dokumentů. Přínosem práce byla identifikace technických bariér, které mohou být typické při implementaci do technických procesů. Výsledky teoretického přínosu se projevují v rozšíření výzkumu o identifikaci zákonitostí na základě zkoumané společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses