Environmentální vzdělávání u studentů FM VŠE a vybraných přírodovědných fakult v ČR - Šicová, Aneta; Syrovátka, Oldřich; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práce analyzuje environmentální povědomí a vzdělávání studentů Fakulty managementu VŠE a Fakulty životního prostředí UJEP. Cílem bylo porovnat postoje, míru angažovanosti a vnímání environmentálních témat. Výzkum formou dotazníkového šetření ukázal vyšší environmentální gramotnost studentů FŽP UJEP, ale i rostoucí význam environmentálních témat u studentů FM VŠE. Práce zdůrazňuje nutnost systematické environmentální osvěty a upozorňuje na důsledky nízké úrovně environmentálních znalostí u budoucích manažerů.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses