Vnímání dopadů cestovního ruchu rezidenty města Plzeň - Sebera, David; Luštický, Martin, 1982-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce si klade za cíl analyzovat zapojení rezidentů plzeňského regionu do cestovního ruchu, a vnímání dopadů cestovního ruchu na každodenní život v dané oblasti. Vymezuje region na oblast Plzeň-město, Plzeň-jih a Plzeň-sever. Popisuje přínosy a problematiku cestovního ruchu, zkoumá postoje rezidentů, kteří z cestovního ruchu profitují, i jeho odpůrců. K analýze dat bylo použito dotazníkové šetření. Výsledky této práce mohou posloužit osobám zabývajícím se cestovním ruchem, či zájemcům o navázání na tento výzkum.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses