Subjektivní vnímání vlivu kvality spánku na work-performance zaměstnanců ve službách - Baek, Klára; Šimůnek, Michal, 1976-; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním vlivu kvality spánku na subjektivní vnímání pracovního výkonu zaměstnanců v sektoru služeb. Cílem výzkumu je přinést hlubší porozumění tomu, jak spánkové návyky ovlivňují pracovní nasazení, emoční stabilitu a zvládání stresu v pracovním prostředí. Pro naplnění výzkumného cíle byl použit třífázový kvalitativní výzkumný design. Data byla získávána prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů, týdenního vedení spánkového deníku a sledování spánkových parametrů pomocí chytrých hodinek. Výzkum se zaměřuje na identifikaci subjektivních i objektivních souvislostí mezi kvalitou spánku a pracovním výkonem v oblasti služeb.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses