Optimalizace výkonu svářecího stroje pomocí analýz příčin ve vybrané organizaci - Lehejčková, Alena; Vašíčková, Veronika; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizaci výkonu svářecího stroje ve vybrané organizaci, který se používá k výrobě základních rámů pro autosedačky. Cílem práce je identifikace a kategorizace klíčových pří-čin nízké výkonnosti svářecího stroje a navržení opatření ke zlepšení efektivity a snížení prostojů, přičemž jsou zkoumány technické, organizační i lidské faktory. K analýze byly využity metody pozorování, Ishikawa diagram a metoda 5x proč. Výstupem práce jsou návrhy nápravných opatření vedoucích ke zvýšení efektivity a následný rozhovor s vedením o možnostech jejich implementace do praxe.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Bakalářská práce ()—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: procesní řízení [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses