Procesní řízení firmy - Cibulka, Adam; Řepa, Václav, 1958-; Svatoš, Oleg; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
V této diplomové práci je popsán vývoj procesního řízení pro vlastní firmu, která provozuje e-shop na platformě Shopify. Cílem je vyvinout a popsat metodiku procesního řízení organizace pomocí nástroje Shopify Flow, který slouží k automatizaci firemních a organizačních procesů. Vedlejším cílem práce je provést systematickou literární rešerši existujících přístupů, metodik, metod, dobrých praktik a doporučení zavádění procesního řízení v malé začínající společnosti. Vzhledem k velikosti a stáří společnosti není vhodné použít přístupy určené pro velké společnosti, a to kvůli jejich komplexitě a obtížnosti takových implementací. Pro dosažení cíle bude použita metoda systematické mapy literatury. S pomocí systematické mapy bude jednodušší analyzovat kroky potřebné pro zavedení procesního řízení a určení procesů, které v procesním řízení použít.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: business analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses