Rozdielny prístup k sociálnym a komunikačným sieťam medzi generáciami X, Y, Z v rámci podniku XY - Šubín, Michal (2025)
Pracovný kolektív v mnohých spoločnostiach je tvorený zamestnancami rôznych vekových kategórií. Tieto generačné rozdiely môžu mať vplyv na spôsob, akým rôzni zamestnanci komunikujú na stále častejšie používaných komunikačných a sociálnych sieťach. Práca porovnáva rozdielne prístupy a preferencie členov rôznych generácii, konkrétne generácii X, Y a Z ku sociálnym sieťam a komunikačným platformám na pracovisku. V rovnakom čase skúma, ako tieto generácie komunikujú na daných sieťach/platformách aké zásadné rozdiely v komunikácii medzi generáciami existujú. Výskum je vykonávaný formou pološtrukurovaných kvalitatívnych rozhovorov a ich následným vyhodnotením pomocou tematickej analýzy. Výstupom je analýza zistených rozdielov a odporúčanie ako s nimi pracovať.