Optimalizace uživatelské zkušenosti při tvorbě videokurzů - Vondra, Michael; Jílková, Petra; Knihová, Ladislava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Diplomová práce se zabývá optimalizací uživatelské zkušenosti při tvorbě videokurzů v PIXBO studiu. Cílem práce je analyzovat současnou uživatelskou zkušenost klientů při tvorbě videokurzů, identifikovat klíčové potřeby a problémy a následně navrhnout konkrétní řešení pro zlepšení komunikace, spolupráce a efektivity mezi klienty a studiem. Teoretická část práce se zaměřuje na oblasti uživatelské zkušenosti (UX), Service Designu (designu služeb) a produkce videokurzů. Praktická část je realizována metodikou double diamond (dvojitého diamantu), která zahrnuje fáze objevování, definování, vývoje a dodání. Po analýze současného stavu jsou definovány klíčové problémy a potřeby klientů a zaměstnanců. Následně jsou navrženy a otestovány konkrétní výstupy, jako jsou např. šablony a rezervační formulář. Práce přináší konkrétní zlepšení komunikačních a produkčních procesů při tvorbě videokurzů, což přispěje k celkovému růstu a stabilitě studia.
Vedoucí práce: Petra Jílková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ux výzkum a design [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses