Marketingová komunikace Art restaurant Mánes - Zahálková, Adéla (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na téma marketingové komunikace podniku Art restaurant Mánes. Cílem je navržení komunikační kampaně na základě analýzy současného stavu marketingové komunikace restaurantu. Přínosem práce je návrh konkrétní marketingové kampaně na míru restaurace, a tím zefektivnění komunikace podniku. Teoretická část se zabývá základními pojmy z marketingu a marketingové komunikace s důrazem na oblast pohostinství. V praktické části je vybraný podnik představen a dále vytvořena analýza jeho dosavadních marketingových aktivit. V práci jsou využity čtyři výzkumné metody, a to expertní rozhovor s majitelem restaurace, SWOT analýza, pozorování a hloubkové rozhovory. Před samotným výzkumem je vytvořen také předvýzkum ve formě dotazníku. Na závěr jsou odpovězeny výzkumné otázky a navržena komunikační kampaň, která je následně prezentována a diskutována s majitelem restaurantu.