Marketingové kampaně pro fundraising INEX-SDA - Zezulová, Michaela; Černá, Jitka, 1961-; Bartók, Július; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingové kampaně pro fundraising neziskové organizace INEX-SDA. Cílem práce je zhodnotit marketingovou strategii fundraisingu za účelem získat nové dárce. V práci byly použity tři výzkumné metody – situační analýza fundraisingových kampaní INEX-SDA, expertní rozhovor s ředitelkou a s pracovníkem marketingu a PR organizace a dotazníkové šetření. Výsledky ukázaly, že vnímání současné kampaně je spíše průměrně atraktivní. Mezi doporučeními bylo zvýšení medializace, vylepšení vizuálního zpracování a konkrétnější komunikaci účelu daru. Pokud budou dané návrhy a doporučení naplněny, tak může organizace efektivně oslovit širokou veřejnost a zvýšit počet svých dárců.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses