Vliv inovací IS/ICT na ekonomiku veřejného podniku - Mišura, Denis (2025)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením dopadů inovací v oblasti informačních systémů a informačních a komunikačních technologií na fungování a ekonomiku veřejného podniku, konkrétně na příkladu organizace Zoo Praha. Hlavním cílem práce je navrhnout metodiku, která umožní systematické, srovnatelné a prakticky použitelné hodnocení těchto dopadů, a to nejen z finančního hlediska, ale také s ohledem na provozní, uživatelské a strategické aspekty.