Vliv inovací IS/ICT na ekonomiku veřejného podniku - Mišura, Denis; Maryška, Miloš; Sládek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením dopadů inovací v oblasti informačních systémů a informačních a komunikačních technologií na fungování a ekonomiku veřejného podniku, konkrétně na příkladu organizace Zoo Praha. Hlavním cílem práce je navrhnout metodiku, která umožní systematické, srovnatelné a prakticky použitelné hodnocení těchto dopadů, a to nejen z finančního hlediska, ale také s ohledem na provozní, uživatelské a strategické aspekty.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: business analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses