Strategická analýza společnosti TEREZIA COMPANY s.r.o. - Koudelková, Silvie; Štamfestová, Petra, 1984-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na využití metod strategické analýzy k zhodnocení současného stavu společnosti TEREZIA COMPANY s.r.o. v rychle se měnícím podnikatelském prostředí. Práce se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a přístupy týkající se strategie a strategického řízení, včetně nástrojů jako PESTEL a SWOT analýza. Praktická část se zaměřuje na aplikaci těchto analytických nástrojů na konkrétní příklad společnosti TEREZIA COMPANY s.r.o. a identifikaci jejích silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb. Na základě této analýzy jsou formulována doporučení pro zajištění dlouhodobého rozvoje a posílení konkurenceschopnosti firmy. Cílem práce je poskytnout konkrétní strategická opatření, která mohou společnosti pomoci dosáhnout dlouhodobého růstu a úspěchu na trhu.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses