Analýza spokojenosti zaměstnanců ve vybraném podniku - Doubková, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Musilová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se věnuje analýze spokojenosti zaměstnanců ve vybraném podniku. Cílem práce je zanalyzování aktuálních pracovních podmínek z pohledu zaměstnanců s ohledem na problematiku fluktuace, jež bude taktéž zanalyzována. Výzkumné otázky budou zkoumat faktory, s nimiž jsou zaměstnanci (ne)spokojeni a prozkoumá nejčastější důvody vedoucí k odchodu zaměstnanců ze společnosti. Použité metody zahrnují dotazníkové šetření spokojenosti zaměstnanců a výpočet míry odchodů a indexu stability z interních dat. Hlavním přínosem analýzy je poskytnout podniku skutečný obraz o aktuálním pracovním prostředí, zhodnocení vývoje zaměstnanecké spokojenosti a fluktuace v časovém horizontu a poskytnutí poznatků pro optimalizaci jejich strategií v oblasti řízení lidských zdrojů, zvýšení celkové spokojenosti zaměstnanců a potencionální snížení fluktuace.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses