Audit politických stran a politických hnutí - Bačík, Josef (2025)
Tématem této diplomové práce je audit účetní závěrky politických stran a politických hnutí. Teoretická část se zabývá specifiky financí stran a hnutí, charakteristikami auditorských postupů obecně a specifiky auditu stran a hnutí. Praktická část pak obsahuje vertikální analýzu rozvah a výkazů zisku a ztráty stran a hnutí a analýzu jejich zpráv auditora.