Audit politických stran a politických hnutí - Bačík, Josef; Jošt, Marek; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tématem této diplomové práce je audit účetní závěrky politických stran a politických hnutí. Teoretická část se zabývá specifiky financí stran a hnutí, charakteristikami auditorských postupů obecně a specifiky auditu stran a hnutí. Praktická část pak obsahuje vertikální analýzu rozvah a výkazů zisku a ztráty stran a hnutí a analýzu jejich zpráv auditora.
Vedoucí práce: Marek Jošt
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses