Prístupy k zabezpečeniu efektívnej energetickej hospodárnosti historických stavieb - Phamová, Linh; Zelený, Martin; Šedivý, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Táto práca hodnotí prístupy k energetickej efektívnosti pri obnove historických budov so zameraním na pamiatkovú starostlivosť a nákladovú efektivitu. V teoretickej časti sú načrtnuté legislatívne, technické a multidisciplinárne výzvy a identifikované kľúčové metódy na zlepšenie energetickej hospodárnosti. V praktickej časti sa navrhujú hypotézy na nájdenie účinných, s pamiatkovou starostlivosťou kompatibilných zásahov a spoločných znakov budov, ktorými sa dosahujú najlepšie úspory energie.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses