UX Redesign webové aplikace pro organizaci sportovních akcí - Šitancová, Zuzana; Dědic, Filip; Yelizarova, Elizabeth; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá redesignem webové aplikace nasecasomira.cz pro organizaci sportovních závodů se zaměřením na UX design. Cílem práce je navrhnout uživatelsky přívětivé a přehledné prostředí, které splňuje požadavky uživatelů. Nejprve jsou definovány základní pojmy UX a UI designu a popsán proces UX designu. Následně je detailně analyzován framework 5 elementů UX, který je v praktické části aplikován k dosažení hlavního i dílčích cílů práce. V praktické části je proveden výzkum, jehož výsledky vedou k vytvoření informační architektury a low-fidelity prototypu. Tento prototyp je testován uživateli a získané poznatky jsou využity pro návrh hi-fidelity prototypu. Finálním výstupem práce je hi-fidelity prototyp, jenž slouží jako předloha pro implementaci nového designu.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses