Návrh a vývoj multiplatformní fitness aplikace - Herrmann, Jakub (2025)
Cílem této bakalářské práce je návrh a implementace mobilní a desktopové fitness aplikace pomocí frameworku Kotlin Multiplatform. Hlavním cílem aplikace je tvorba tréninkových plánů, zaznamenávání sportovních výsledků a sledování jejich historického vývoje. Teoretická část se zabývá představením nové technologie a porovnáním s frameworky React Native a Flutter. Dále se věnuje analýze konkurenčních fitness aplikací za účelem sběru požadavků a funkcionalit pro novou aplikaci. Praktická část je zaměřena na definici požadavků, návrh, implementaci a testování aplikace. Celý proces je řízen metodikou MMSP. Výstupem práce je zdrojový kód implementované multiplatformní aplikace.