Návrh a vývoj multiplatformní fitness aplikace - Herrmann, Jakub; Luc, Ladislav; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Cílem této bakalářské práce je návrh a implementace mobilní a desktopové fitness aplikace pomocí frameworku Kotlin Multiplatform. Hlavním cílem aplikace je tvorba tréninkových plánů, zaznamenávání sportovních výsledků a sledování jejich historického vývoje. Teoretická část se zabývá představením nové technologie a porovnáním s frameworky React Native a Flutter. Dále se věnuje analýze konkurenčních fitness aplikací za účelem sběru požadavků a funkcionalit pro novou aplikaci. Praktická část je zaměřena na definici požadavků, návrh, implementaci a testování aplikace. Celý proces je řízen metodikou MMSP. Výstupem práce je zdrojový kód implementované multiplatformní aplikace.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses