Návrh na zlepšení komunikace Vysoké školy ekonomické v Praze na sociálních sítích - Kopecká, Natálie (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE) na sociálních sítích. V teoretické části vychází z rámce metody 5M, praktická část kombinuje sekundární data (MML-TGI, analýza sociálních sítí VŠE a konkurenčních škol) a primární výzkum (rozhovor s vedoucí PR a marketingu, dotazník mezi středoškoláky, focus group se studenty VŠE). Výzkum odhalil silnou pozici VŠE na LinkedInu, ale slabší výkon na Instagramu a YouTube, které jsou klíčové pro mladší publikum. Práce formuluje konkrétní doporučení ke zlepšení s cílem zvýšit účinnost online komunikace a atraktivitu školy pro budoucí uchazeče.