Návrh na zlepšení komunikace Vysoké školy ekonomické v Praze na sociálních sítích - Kopecká, Natálie; Zamazalová, Marcela; Macháčková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE) na sociálních sítích. V teoretické části vychází z rámce metody 5M, praktická část kombinuje sekundární data (MML-TGI, analýza sociálních sítí VŠE a konkurenčních škol) a primární výzkum (rozhovor s vedoucí PR a marketingu, dotazník mezi středoškoláky, focus group se studenty VŠE). Výzkum odhalil silnou pozici VŠE na LinkedInu, ale slabší výkon na Instagramu a YouTube, které jsou klíčové pro mladší publikum. Práce formuluje konkrétní doporučení ke zlepšení s cílem zvýšit účinnost online komunikace a atraktivitu školy pro budoucí uchazeče.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses