Tvorba webové prezentace malého gastronomického podniku s využitím low-code/no-code platformy v porovnání s využitím CMS - Janečka, Adam; Kučera, Jan; Buriánek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Účelem této práce je analyzovat a porovnat možnosti prezentace gastronomických podniků na internetu s použitím moderních low-code a no-code platforem v porovnání s využitím CMS. Zaměřuje se především na menší a střední podniky, neboť větší podniky disponují pro zmiňovaný účel vyšším rozpočtem a specifickými potřebami. V první části se práce věnuje webovým stránkám a možnostem jejich tvorby obecně, včetně detailnějšího rozboru a porovnání CMS, low-code a no-code platforem. Druhá část zkoumá potřeby zákazníků, reálné možnosti a náročnost využití zkoumaných platforem.
Vedoucí práce: Jan Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses