Marketing pro neziskové organizace v charitativním sektoru - Kvashnin, Egor; Horová, Olga; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Charitativní neziskové organizace čelí významným marketingovým překážkám: omezeným zdrojům, složitosti zavádění digitálních technologií a měření nefinančního dopadu, které brání udržitelnosti. Práce identifikuje tyto překážky a příležitosti, které vytvářejí, týkající se integrovaných strategií, zavádění digitálních technologií a účinných rámců měření. Zkoumá dopad strategie na zapojení dárců, výzvy a příležitosti digitálního marketingu a postupy hodnocení s cílem navrhnout praktická doporučení pro zvýšení zapojení dárců, optimalizaci digitálních metod a zlepšení hodnocení marketingu. Kvantitativní průzkum mezi marketingovými odborníky z neziskových organizací poskytuje statisticky analyzovaná data. Zjištění poskytují podložené pokyny, které charitativním organizacím pomohou optimalizovat marketing, zlepšit alokaci zdrojů, posílit vztahy se zainteresovanými stranami a efektivněji plnit své poslání.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses