Analýza a možnosti využití ICT ve výuce na středních školách. - Ha, Tuan Manh (2025)
Bakalářská práce využívá metodu případové studie, kde subjektem je Gymnázium a Střední odborná škola v Ústeckém kraji. Cílem práce je zjistit na základě dat vybavenost a využití informačních a komunikačních technologií na dané škole. Výstupem získaných dat je vlastní autorův návrh na zlepšení využití technologických vybavení na škole. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou kapitoly zaměřeny na informační a komunikační technologie a kurikulární dokumenty Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. V praktické části je práce zaměřena na analýzu získaných dat z dotazníkového šetření, vlastního autorova pozorování a řízených rozhovorů. V závěru jsou shrnuty důležité výsledky práce.