Získávání a výběr zaměstnanců ve vybrané organizaci - Müllerová, Magdalena (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu procesu získávání a výběru zaměstnanců ve vybrané poradenské společnosti. Hlavním cílem je zhodnotit aktuální postupy v oblasti náboru, identifikovat jejich přednosti a nedostatky a navrhnout konkrétní doporučení ke zvýšení efektivity. Teoretická část shrnuje klíčové fáze náboru, včetně moderních trendů, jako je využití digitálních nástrojů či budování značky zaměstnavatele. Praktická část vychází z polostrukturovaného rozhovoru s HR specialistkou a přináší vhled do reálného fungování procesu ve firmě. Na základě zjištění jsou formulována opatření zaměřená na zlepšení výběrového řízení a adaptační fáze zaměstnanců.