Získávání a výběr zaměstnanců ve vybrané organizaci - Müllerová, Magdalena; Šmíd, David; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu procesu získávání a výběru zaměstnanců ve vybrané poradenské společnosti. Hlavním cílem je zhodnotit aktuální postupy v oblasti náboru, identifikovat jejich přednosti a nedostatky a navrhnout konkrétní doporučení ke zvýšení efektivity. Teoretická část shrnuje klíčové fáze náboru, včetně moderních trendů, jako je využití digitálních nástrojů či budování značky zaměstnavatele. Praktická část vychází z polostrukturovaného rozhovoru s HR specialistkou a přináší vhled do reálného fungování procesu ve firmě. Na základě zjištění jsou formulována opatření zaměřená na zlepšení výběrového řízení a adaptační fáze zaměstnanců.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses