Pojetí a vliv mindfulness v pracovním prostředí - Fomina, Sofiya; Šilerová, Lenka, 1972-; Honsová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této diplomové práce je zkoumat pojetí mindfulness v kontextu manažerské praxe u vedoucích pracovníků a manažerů. Hlavním cílem práce je ověřit teoretické předpoklady popsané v literární rešerši, konkrétně zmapovat subjektivní pojetí a vliv mindfulness na manažerskou praxi zaměstnanců ve vedoucích pozicích. Teoretická část poskytuje základní informace o mindfulness v organizačním kontextu. V praktické části jsou představeny výsledky výzkumu, který byl proveden kvalitativní metodou. Přínosem práce je prohloubení dosavadních poznatků o pojetí a přínosech mindfulness v kontextu manažerských aktivit a organizace.
Vedoucí práce: Lenka Šilerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses