Employer branding - Machová, Adéla; Němec, Otakar; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se věnuje tématu budování značky zaměstnavatele a jejímu řízení. Cílem práce je analyzovat současný stav employer brandingu vybrané společnosti, identifikovat klíčové faktory, které ovlivňují vnímání společnosti jako atraktivního zaměstnavatele a navrhnout opatření pro jeho zlepšení. Teoretická část vymezuje pojem značky zaměstnavatele, její význam v konkurenčním prostředí a klíčové strategie pro její budování. V praktické části je představena vybraná společnost a je provedena situační analýza, doplněná o výzkum realizovaný prostřednictvím dotazníkového šetření mezi zaměstnanci. Na základě získaných dat jsou navržena doporučení, která mohou přispět k optimalizaci strategie a zlepšení konkurenceschopnosti společnosti na pracovním trhu. Navržená opatření vycházejí z identifikovaných silných stránek společnosti a zároveň reagují na oblasti vyžadující zlepšení.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses