Analýza marketingové komunikace autoškoly BeDriver - Peterková, Dominika (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá komplexní analýzou marketingové komunikace autoškoly BeDriver. Cílem práce je identifikovat silná a slabá místa současné komunikace a navrhnout opatření vedoucí ke zvýšení její efektivity. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy z oblasti marketingové komunikace, specifik prostředí malých podniků a charakteristik generace Z, jakožto hlavní cílové skupiny. Praktická část se opírá o rozhovor s majitelem, analýzu komunikačních kanálů a situační analýzu, která se zaměřuje na detailní analýzu konkurenčního prostředí a analýzu cílové skupiny, jejíchž součástí je i dotazníkové šetření. Výsledky analýzy ukazují nízké povědomí o autoškole mezi cílovou skupinou a absenci využití digitálních kanálů autoškolou. Navržená opatření zahrnují zlepšení organického vyhledávání, aktivní práci se sociálními sítěmi a tvorbu obsahu přizpůsobeného cílové skupině.