Analýza marketingové komunikace autoškoly BeDriver - Peterková, Dominika; Dvořáková, Michaela; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá komplexní analýzou marketingové komunikace autoškoly BeDriver. Cílem práce je identifikovat silná a slabá místa současné komunikace a navrhnout opatření vedoucí ke zvýšení její efektivity. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy z oblasti marketingové komunikace, specifik prostředí malých podniků a charakteristik generace Z, jakožto hlavní cílové skupiny. Praktická část se opírá o rozhovor s majitelem, analýzu komunikačních kanálů a situační analýzu, která se zaměřuje na detailní analýzu konkurenčního prostředí a analýzu cílové skupiny, jejíchž součástí je i dotazníkové šetření. Výsledky analýzy ukazují nízké povědomí o autoškole mezi cílovou skupinou a absenci využití digitálních kanálů autoškolou. Navržená opatření zahrnují zlepšení organického vyhledávání, aktivní práci se sociálními sítěmi a tvorbu obsahu přizpůsobeného cílové skupině.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses