Marketingové strategie knižních veletrhů v České republice - Bartošová, Věra; Prokůpek, Marek, 1987-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce analyzuje marketingové strategie pěti vybraných knižních veletrhů v České republice operujících s omezenými rozpočty. Výzkum realizovaný prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů s organizátory (GHMP Art Book Fair, Podzimní knižní veletrh v Havlíčkově Brodě, LITR Olomouc, Knihex a Knihy v Brně) odhalil různorodé přístupy k propagaci odpovídající specifickému zaměření a kapacitám jednotlivých akcí. Práce identifikuje klíčové trendy včetně kombinování tradičních nástrojů s digitální komunikací, budování komunitního zapojení a partnerských vztahů. Na základě zjištění jsou formulována doporučení pro optimalizaci marketingových strategií v oblasti systematického plánování, integrace komunikačních kanálů a implementace evaluačních mechanismů.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses